Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/sites/site47029/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Borduren bij JubelsNjoy - JubelsNjoy

BORDUREN BIJ JUBELSNJOY

Ik heb altijd wel wat gehad met kleur. Ik kan echt zo genieten van een mooie doos nieuwe potloden waarbij de potloden nog zo netjes op kleur liggen. Of naaigaren in de display. En als echt het summum…de verfafdeling bij de bouwmarkt. Die stalen!!!

Het zal je dus niet verbazen dat ik ook gek ben op borduurdraadjes. En toen ik de kruissteekjes zag was ik verkocht!

Het leuke ervan vind ik vooral als je zo´n toch wat ouderwets handwerkje combineert met een moderne medaillon in een felle kleur of een eenvoudige metalen ring. Een super contrast!

En dan hou ik natuurlijk ook van opvallende sieraden. Qua kleur, grootte en vorm. En ik denk dat ik die combinatie heb gevonden.

En ik hoop dat jullie zo´n klein handgemaakt roosje ook leuk gaan vinden. Piepkleine kruissteekjes in heldere kleuren waar toch zomaar een roosje tevoorschijn komt.

Er staan inmiddels al wat oorbellen, armbanden en ringen op de site. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan kettingen.

Ik ben heel benieuwd!

Daphne

Deel dit artikel:

Pin It on Pinterest